WellO2- laitteen avulla helpompaa kevättä! 

on

Nyt on pari kuukautta wellottelua takana ja voin sanoa, että olen ollut super tyytyväinen laitteeseen! En usko että kevät olisi ollut allergiselle astmaatikolle näin helppo ilman WellO2-laitetta! Moni onkin ihmetellyt miten olen ollut niin hyvässä kunnossa vaikka olen reissanut koko kevään eri paikoissa ”pahimpaan” luonnon kukkimisen aikaan ilman tukkoisuutta ja niiskutusta! 

Alkuun ajattelin että miten muistan laittaa kaikki osat oikein paikalleen ja miten koneen käyttäminen toimii. Parin kerran kokoamisen jälkeen se menee niin rutiinilla ja käyttö on helppoa. Wellottelusta on tullut aamuinen ja iltainen rutiini. Säännöllisyys tässäkin hommassa on kaiken a ja o! Olen ollut kevään aikana viikon reissuja maailmalla niin kyllä wellottelua on kaivannut reissun päällä. 


Olen huomannut paljon hyviä vaikutuksia säännöllisestä käytöstä. Suurin on varmasti se ettei ole niin paljon tukkoisuutta ja limaisuutta, joten keuhkoputket ja ylähengitystiet pysyneet puhtaampana. Ja mikä taas sitten siitä on positiivinen seuraus niin liikunta on helpompaa kun ilma kulkee paremmin. Joten töppönen on kulkenut aika mukavasti ja astma pysynyt hyvässä tasapainossa. 

Katupölykausi oli ensimmäistä kertaa huomattavasti helpompi kun sai laitteen kanssa röörit pidettyä puhtaana ja huomaan kuinka vahvistuu hengitysharjoittelu koko ajan. Koen saavani paljon apua laitteesta, ja aion jatkaa säännöllisesti, joten voin suositella muille astmaatikoille ja herkille tätä.

Kaikki ärsykkeet, kuten katupöly, siitepölyt ja epäpuhtaudet jotka varsinkin minua ärsyttää niin ei ole vaivannut niin paljon joten siedätyskykyä niihin ilmeisesti tullut enemmän WellO2 laitteen käyttämisen myötä.  

Mikä parasta niin nyt saa koneeseen laittaa suurempaa vastusta puhalluksiin, ja siitä ne keuhkot tykkää ja vahvistuu! Nyt mietin tulevia pitempiä reissuja niin uskon että pakkaan WellO2:n mukaan laukkuun! 

Nyt tästä jatketaan käyttöä ja kerron aina väliin kuulumisia! Katsotaan miten keuhkot tästä vahvistuu ja saan liikuntaan vielä lisäpotkua. Mielläni kerron lisää niin saa laittaa viestiä jos on kysyttävää!
Joten iso kiitos vielä WellO2 porukoille että olen saanut laitetta kokeilla! 

Aurinkoisin terkuin, 
Noora 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s